Neutral banner william sept

Axel Skoog är klar för HK Varberg

Publicerad 2021-02-12 11:41
Axel2
Axel Skoog
Unga lovande Axel Skoog är klar för HK Varberg tom 2024.

Axel är född 2002, en ung lovande mittsexa med meriter från U-landslaget. Axel spelar nu med AIK i Allsvenskan, men kommer till nästa säsong (tom 2024) tillhöra HK Varberg.


"Jag fick ett otroligt bra intryck av Varberg som förening och stad. Det är en klubb som vill satsa och jag är glad att jag får vara med i denna satsningen. Hasse har varit väldigt mån om att jag ska ha möjligheten att kombinera studier med spel i Varberg vilket jag uppskattar väldigt mycket. Jag har haft en fin tid i AIK och jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i Varberg och förhoppningsvis kunna bidra till flera vinster!" säger Axel i en kommentar.


Elitgruppen är långt framme i planeringen inför kommande säsong, och jobbar även med en långsiktig plan över kommande säsonger för att på allvar etablera vårt herrlag bland det främsta i Sverige.

"Vi är väldigt glada att kunnat knyta till oss Axel till HK Varberg framför mer etablerade lag som jagat honom. En väldigt talangfull spelare som vill utvecklas tillsammans med oss i Varberg. Med sin storlek och spelstil, och härliga personlighet, kommer han tillföra mycket i vårt herrlag." säger Elitansvarig Kent Carlsson i en kommentar.


Axel Skoog

Födelseår: 2002

Position: Mitt 6

Kastarm: Höger

Vikt: 105 kg

Längd: 199cm

Moderklubb: Kristanstad HK

Meriter: U-landslaget (8 matcher)

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub