Neutral banner william sept

Äntligen premiär!

Publicerad 2020-09-11 14:37
11 sept hemsida banner2
Längtan och den extremt långa försäsongen är över! Äntligen är det dags. Ikväll är det premiär i Handbollsligan när HK Varberg gästar Ystad IF. Matchstart kl19.30. Du ser matchen på CMore.

Att spelarna och vi, HK Varberg entrar planen igen i Handbollsligan känns fantastiskt. Vi överlevde vårt första år någonsin i Handbollsligan och vem minns inte sluttampen med idel måstematcher, föregående säsong. Poäng som korades så att vi fortfarande hade chansen när serien avslutades pga spridningen av Corona.

Som klubb och lag lärde vi oss mycket föregående säsong och tillsammans har vi en stark tilltro på framtiden. Att vi hela tiden tar små steg framåt är en metodik som har passat oss och med allt engagemang i och runt klubben så finns det förutsättningar att utvecklas än mer, på alla plan.

Förutom gällande laget så har vi inför kommande säsong tagit flera steg för att bli mer elitmässiga. En ambition att stärka förutsättningarna för spelarna. I det arbetet så är det flera personer som visat ett fantastiskt engagemang och lagt mycket tid på att hjälpa laget i förberedelserna. Allt från bostäder och jobb till teambuilding och arbetat med lagets värdegrunder. Ett stärkt medicin/rehabteam har skapats och att Staffan Olsson vill jobba med oss känns otroligt kul och bra.

Laget som till viss innebär en nystart känns väldigt spännande. Nya spelare som kommit in och som verkligen vill något med sin handboll. Det genomsyrar hela truppen och spelarna har tränat riktigt bra och hårt. Jonathan Tygesen som fystränare har inte legat på latsidan och det är ett arbete som kommer fortsätta under säsongen.

Ambitionen till utveckling i laget är som sagt stor. Vi tror på vårt lag och vet att det kommer bli många tuffa fighter framöver. Men pressen kommer oftast ligga på motståndarna så vi kan bara göra allt vi kan i alla delar. Tillsammans ska vi bjuda upp till dans och vi längtar efter publiken vår 8e spelare !!

Idag inleder vi och det mot Ystad IF som är en guldkandidat som alltid. Men en premiär är en premiär och vi ska ner till Skåneland och brösta upp oss och njuta av återstarten. Upp till kamp, stolta och starka tillsammans!

Md hkv0724 32
Hasse Karlsson om kvällens premiär borta mot Ystad IF.
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub