Neutral banner 2021

Äntligen handboll igen!

Publicerad 2021-08-27 14:53
Äntligen kan vi känna vittringen av att få starta en handbollssäsong under lite mer normala former än förra året.
Herrarna har redan startat säsongen med Svenska Cupen, två vunna matcher och nu återstår en hemmamatch mot Ystads IF den 1 september. Damlaget har i helgen varit på träningsläger i Stenungsund och helgen 4-5 september genomför vi vårt uppskattade föreningsläger med våra ungdomar. Nu är vi igång igen!

Föreningsläger 4-5 september

Vårt uppskattade föreningsläger för ungdomar och ledare genomför vi helgen 4-5 september. Två dagar med full aktivitet i fem idrottshallar, med sociala aktiviteter och en härlig gemenskap, precis som det ska vara en förening. Redan kvällen innan 3 september startar vi upp med en ledarträff med alla fantastiska ledare som gör det möjligt. Seriespel för våra ungdomar börjar i slutet av september/början oktober, och vi hoppas alla på en "normal" säsong med både seriespel, roliga cuper och föräldrar på plats på läktaren.

För att kunna bedriva vår verksamhet är vi i starkt behov av er föräldrar kring laget. Kring våra matcher behöver vi föräldrar som hjälper till kring laget, i kiosken och i sekretariat. All information kommer på era lags föräldramöten, men vi vill redan nu vädja om att stötta våra ledare med de uppgifter som krävs kring laget och i vår fina förening.


Herr & Dam 2021/2022

Herrlaget spelar kommande säsong i Allsvenskan där ambitionen är att tillhöra toppskiktet och kunna ha möjlighet med kval upp till Handbollsligan till våren. Alla matcher kommer spelas i Arena Varberg, i nuläget med begränsningar på publik till 300-600 på läktaren. För att säkra sin plats på läktaren har årskortsinnehavare förtur till platser, men vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att kunna se vårt herrlag på plats. Premiärmatchen i Allsvenskan spelas 18/9 borta mot Skånela, och första hemmamatchen lör 25/9 mot Tyresö.

Damlaget spelar i Div 2 och vårt Herr U-lag i Div 3. Dessa matcher spelas som vanligt i Idrottshallen precis som våra ungdomar. Välkomna på handboll!

Redan kommande onsdag 1 september tar vi emot Ystads IF i Arena Varberg. Gruppfinal i Svenska Cupen som avgör vilken lottning vi får i åttondelsfinalen som spelas under september månad. Begränsat antal platser på läktaren, säkra din plats via hkvarberg.ebiljett.nu.


Vi vill bli fler!

Skulle du vilja vara med i vår gemenskap och göra en insats för föreningen? Vi behöver vara fler människor, det kan vara allt ifrån att vara funktionär, till att stå i kiosk eller entré. Våra lag behöver också förstärkningar i ledarteam, ju fler vi är desto mindre behöver var och en göra. Alla behöver inte vara insatta i handboll, det viktiga är ditt engagemang.

  • Eventpersonal – biljettförsäljning, lotterier, kiosk mm.
  • Funktionärer och matchvärdar vid våra matcher
  • Förstärkning i vårt ledarteam för damerna. Du kommer att ingå i vår sportligt ansvariga grupp för seniorverksamheten tillsammans med representanter för elitlag och utvecklingslag, men med särskilt fokus på damerna

Kontakta Yvonne på kansliet (yvonne@hkvarberg.se) eller EvaLotta (ordf) evalotta@hkvarberg.se om du hjälpa till, eller har tips och idéer på fler som vill hjälpa till i vår förening. Nu laddar vi tillsammans för en härlig handbollssäsong!

Vi ses i hallarna!

Varma hälsningar
Styrelsen, HK Varberg

Md 1sept web
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub