Neutral banner william sept

Ännu ett nyförvärv till HK Varberg

Publicerad 2020-05-22 13:41
Karl
HK Varberg har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv på nio meter. Vi hälsar Karl Toom välkommen till Varberg och Handbollsligan.

Vi kan glädjande meddela att Karl Toom har tecknat ett 2-års avtal med HK Varberg. Karl är landsman med Armi Pärt och har de två senaste säsongerna spelat i Emsdetten, Tyskland. Han har vidare 30 landskamper i Estlands landslag i bagaget.

Karl är vänsternia och fyller 23 år i juni månad. En talangfull spelare med ett bra skott som har haft ögonen på sig från flera klubbar. Han har definitivt sina bästa handbollsår framför sig och vi hoppas att en plats i HK Varberg och spel i ligan är nästa steg i utvecklingen. Karl är dessutom en rejäl pjäs med sina 197 cm och 100 kg. Vi ser fram emot hans flytt till Varberg.

"Det känns väldigt bra att Karl vill komma till oss. Han har haft många ögon på sig och att han väljer oss, som nästa steg i sin karriär ska vi vara stolta över. Karl har skottet som sitt främsta vapen, men är också rörlig i sitt spel. Att han kan och vill spela 3a i försvaret har också varit en viktig faktor för oss. En ambitiös spelare som kommit en bra bit i sin utveckling redan. När Karl kommit in i laget så kommer han säkerligen bidra med en hög kvalitet. Det ska bli spännande att se honom i den nya gröna tröjan. " enligt sportslig ansvarig Kent Carlson.

Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub