Ledarportalen

Up for match

Up For Match

Up For Match är en tjänst för bokning av träningsmatcher i lagsporter. Lag kan skicka förfrågningar om träningsmatcher till andra lag samt boka mottagna matchförfrågningar från andra lag. Lag kan också ta emot cupinbjudningar via Up For Match.

När ni registrerat ert lag skapar ni enkelt matchförfrågningar under "Skapa matchförfrågan" (se bifogad guide längst ner).

Det kommer aldrig kosta något för lag att registrera sig på Up For Match och att ta emot och acceptera cupinbjudningar – det som kostar för laget är om man önskar aktivera matchbokningstjänsten och i vårt samarbete med Up For Match kommer samtliga HK Varbergs Handbolls lag att få nyttja matchbokningstjänsten helt gratis. Det kostar alltså inget för ert lag att registrera sig och att använda Up For Match!

Tipsa gärna andra handbollslag att registrera sig på Up For Match – ju fler lag, desto bättre blir tjänsten!

  • Nivåindelning

Laget registrerar nivå och de tre nivåerna att välja på är; Lätt, Medel och Svår.

När ni bjuder in till träningsmatcher är nivå en parameter ni filtrerar på för att få fram urvalet av lag att bjuda in.

  • Cuparrangörer bjuder in till cuper via Up For Match

Vi har nu lanserat en funktion att cuparrangörer kan bjuda in till cuper via Up For Match. Är ditt lag registrerat på Up For Match säkerställer ni att ni får dessa cupinbjudningar.

När vi har nått en kritisk massa av antal registrerade lag så blir det relevant för cuparrangörer att bjuda in till cuper via tjänsten – så se till att registrera ert lag idag och få cupinbjudningar på ett och samma ställe framöver!

  • Bjud in domare till träningsmatchen

Nu kan domare registrera sig på Up For Match och lag kan välja att bjuda in domare att döma träningsmatchen. Laget som skickar ut matchförfrågan väljer ut vilka domare som man vill bjuda in – precis som man väljer ut vilka lag vill som man vill bjuda in till match – och när en träningsmatch är bokad går en förfrågan ut till valda domare. Det är först till kvarn som gäller vilken domare som bokar sig på matchen.

Tipsa gärna domare som är intresserade av att döma träningsmatcher att registrera sig på Up For Match!

Hitta lagets match, snabbt och enkelt!

www.upformatch.se

Md rityta 2
Md klubbshop webresurser ts
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub