Skolcupen i handboll som arrangeras av HK Varberg har många år på nacken. Varberg Sparbank är stolt sponsor till skolcupen som numera bär namnet Klirres Klasshandboll! Skolcupen kommer i år arrangeras under en dag i Arena Varberg lördagen den 24 november.

REGLER
Inbjudan går ut till åk 2-6 i samtliga skolor i Varbergs kommun. Varje klass får bilda ett lag med både tjejer och killar som spelar mot varandra i respektive årskurs. Samtliga årskurser spelar minihandboll med mjuka bollar tvärs över planen, där både plan och målen mindre än vanligt.

Varje lag har fyra utespelare och en målvakt på planen samtidigt och så ett gäng glada avbytare som hejar från bänken. I Klirre Klasshandboll måste minst en tjej vara på planen.

Notera att:

  • Alla årskurser spelar i skilda klasser, men om ni har blandklasser ex. 1:or-2:or deltar dessa i årskurs 2 (om Ni inte vill dela upp dem klassvis).
  • Ett lag består av minst fem spelare, max 10 spelare. Fyra utespelare + målvakt. Minst en tjej på planen.
  • Samma klass får delta med fler än ett lag. Alla ska få spela –Utnyttja detta! Är ni ex 11st så anmäl två lag! Vissa spelare kan få dubblera om det ger möjlighet att anmäla fler lag.
  • Två klasser får slås ihop till ett lag om inte eleverna i en klass räcker från samma skola.
  • Lagledare? Om ni inte har någon lagledare som kan handboll så hjälper gärna HK Varberg till under matcherna. Det enda vi kräver är att någon vuxen hjälper till kring laget och agera ansvarig ledare för laget.
  • Vi använder oss av HK Varbergs egna domare/matchledare under turneringen.
  • Vi har västar, men ser gärna att lagen har lika tröjfärger om möjligt.

ANMÄLAN OCH MER INFO
Anmälan senast den 18 november via länken här nedan eller cupens hemsida http://skolcupen.hkvarberg.se
Spelschema och tider kommer mailas ut till lagansvariga senast ons 20/11 och även finnas tillgängliga via ovan länk.
Anmälningsavgift per lag:200 kr. Betalas till SWISH 123-149 96 31 (ange skola+klass)

KONTAKT
Kontaktperson för skolcupen är Mattias Roth som nås via email mattias@hkvarberg.se

Många barn väljer att börja spela handboll i något av våra ungdomslag efter provat på under skolhandbollen. Det är aldrig för sent att börja spela handboll, det är fritt att komma till någon av våra träningar. Vi bedriver handbollsskola från åldrar födda 2013 och boll lekis från födda 2017.Välkomna att prova på handboll! Läs mer här.

Myclub skolcupnederbanner
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub