Neutral banner anton

Klasshandbollen arrangeras årligen av HK Varberg. Varberg Sparbank är stolt sponsor till klasshandbollen som bär namnet Klirres Klasshandboll! Årets klasshandboll spelas under en dag i Arena Varberg lördagen den 16 november, kl: 09.00-15.00.

REGLER
Inbjudan går ut till åk 2-6 i samtliga skolor i Varbergs kommun. Varje klass får bilda ett lag med både tjejer och killar som spelar mot varandra i respektive årskurs. Samtliga årskurser spelar minihandboll med mjuka bollar tvärs över planen, där både plan och målen mindre än vanligt.

Varje lag har fyra utespelare och en målvakt på planen samtidigt och så ett gäng glada avbytare som hejar från bänken. I Klirre Klasshandboll är bör man vara 3 tjejer och 2 killar på planen eller 2 tjejer och 3 killar på planen.

Notera att:

  • Alla årskurser spelar i skilda klasser, men om ni har blandklasser ex. 1:or-2:or deltar dessa i årskurs 2 (om ni inte vill dela upp dem klassvis).
  • Ett lag består av minst fem spelare, max 10 spelare. Fyra utespelare + målvakt. Minst en tjej på planen.
  • Samma klass får delta med fler än ett lag. Alla ska få spela – Utnyttja detta! Är ni ex 11 st så anmäl två lag! Vissa spelare kan få dubblera om det ger möjlighet att anmäla fler lag.
  • Två klasser får slås ihop till ett lag om inte eleverna i en klass räcker från samma skola.
  • Lagledare? Om ni inte har någon lagledare som kan handboll så hjälper gärna HK Varberg till under matcherna. Det enda vi kräver är att någon vuxen hjälper till kring laget och agera ansvarig ledare för laget.
  • Vi använder oss av HK Varbergs egna domare/matchledare under turneringen, dessa är människor och gör så gott de kan.
  • Vi har västar, men ser gärna att lagen har lika tröjfärger om möjligt.
  • Vi gör detta för att barnen ska få en positiv upplevelse och tycka handboll är roligt.
  • Alla på plats jobbar med att skapa en härlig och positiv stämning i Arenan.

ANMÄLAN OCH MER INFO
Anmälan senast den 8 november via länken här nedan eller cupens hemsida http://skolcupen.hkvarberg.se
Spelschema och tider kommer mailas ut till lagansvariga senast onsdag 13 november och även finnas tillgängliga via ovan länk.
Anmälningsavgift per lag: 250 kr. Betalas till SWISH 123 350 19 13 (ange skola+klass)

KONTAKT
Kontaktperson för skolcupen är Mattias Roth som nås via email mattias@hkvarberg.se

Många barn väljer att börja spela handboll i något av våra ungdomslag efter provat på under skolhandbollen. Det är aldrig för sent att börja spela handboll, det är fritt att komma till någon av våra träningar. Vi bedriver handbollsskola från åldrar födda 2014 och boll lekis från födda 2017. Välkomna att prova på handboll! Läs mer här.

Myclub skolcupnederbanner
Md csr vsu hk varberg myclub
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub