Neutrabanner

Säsongskort & Biljetter

Bokabiljett

Säsongskort 2021/2022

Vi längtar efter att handbollsveriges bästa publik ska få komma till Arena Varberg och Sparbankshallen igen och tillsammans heja fram vårt HK Varberg! Vi börjar med att släppa en begränsad mängd säsongskort som du köper på följande länk:

Här bokar du ditt säsongskort för 2021/2022

Ni som haft kort tidigare och önskar boka samma platser kan om ni är snabba få detta genom att skicka ett mail till biljett@hkvarberg.se Så ska vi i största möjliga mån tillgodose dessa önskemål.

Vuxen = 1850 kr
Pensionär = 1650 kr
Ungdom 16-20 år = 1650 kr
Barn under 16 år som vill reservera plats = 450 kr

Alltid billigare med förköp!

Alltid 20 kronor billigare på webben. Gäller vid förköp och under grundserien. På matchdag i Arena Varberg kostar alla biljetter +20 kronor i administrationsavgift.

Matchbiljetter kan köpas via hkvarberg.ebiljett.nu

Fyra bra skäl att förköpa säsongskort och/eller sina biljetter via webben:

  1. Undvik köer vid biljettkassan, scanna av din biljett och gå direkt in i arenan.
  2. Billigare, alltid billigare att köpa i förköp!
  3. Färdiga biljettpaket för familjer och kompisgäng.
  4. Välj din plats på läktaren. Se till att sitta bredvid dina vänner på läktaren.

Betalningen sker via ett VISA- eller MasterCard-kort. Biljetten måste printas ut eller uppvisas i smartphone/mobil i insläppet. Barn under 16 år går in gratis men får då ingen egen sittplats. Önskas sittplats för barnet kan man köpa en barnbiljett för 30 kr med fast sittplats. Det finns också olika paket att välja på med fördelaktiga priser.

Övrig information

Biljetter till bortalags supportrar

Vi anmodar supportrar till bortalaget att köpa biljetter på sektion B. Större grupper kan vända sig till biljett@hkvarberg.se för köp. I övrigt hänvisar vi till internetförsäljning. VI har ingen biljettförsäljning på kansliet.

Personer med funktionsnedsättning

HK Varberg välkomnar med glädje personer med funktionsnedsättning. Det är vår ambition att ge ALLA möjligheter att kunna titta på handboll. Det finns särskilda rullstolsplatser i Arenan och även en hiss till plan från entrén.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till Arena Varberg. Undvik gärna att ta bilen matchen, det finns gott om plats på cykelparkeringen.

Media

Vi hälsar media varmt välkomna på våra matcher. För mer information klicka här.


Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub