Myclub vi gick upp 8april

Välkommen som sponsor

Vi är stolta över att representera Varberg med ett representationslag i eliten i en av Sveriges största idrotter. Bakom en framgångsrik förening ligger tusentals ideella timmar från eldsjälar, men vi är även starkt beroende av ett ekonomiskt stöd från det lokala näringslivet. Välkommen som sponsor och partner till HK Varberg så ska vi tillsammans utveckla vår förening, er verksamhet och idrotten i Varberg.

HK Varberg startade sin verksamhet 1973 och har de senaste åren på allvar etablerat sig inom svensk elithandboll med ett herrlag, som spelar i Allsvenskan för 7:e året i följd. Vi är inte bara nöjda med att spela i Allsvenskan, utan satsar givetvis framåt att tillhöra topplagen och kriga om en plats upp till högsta serien, Handbollsligan.

Vi är publiklaget #1 i handbollens näst högsta serie med en erkänt högljudd publik som skapar en häfitg inramning i alla hemmamatcher. De senaste tre åren har vi fyllt Idrottshallen, men nu flyttar vi tillbaka till Sparbankshallen som ska bli vår nya "hemmaborg". Flytten tillbaka till Sparbankshallen är en ny utmaning, men skapar även de förutsättningar för föreningen som krävs att växa vidare både på bredden och elitnivå och sikta på att nå högsta serien för vårt herrlag.

Varje hemmamatch i Allsvenskan är en fest med en mäktig inramning. Våra ungdomar får dessutom förebilder på planen vilket sporrar mer ungdomar att börja idrotta, men även våra äldre ungdomar att träna ännu mer för att framöver ta en plats i våra representationslag och springa ut inför en kokande arena! Vi vill fortsätta fostra så många egna produkter som möjligt till Varberg stolthet – HK Varberg.


Hela föreningen siktar på att utvecklas på alla håll, vi satsar på vårt damlag som ska kliva upp i seriesystemet, men även att få så många barn och ungdomar att prova på att spela handboll och komma in i idrotten.

Partnererbjudande 2018/2019

Ta del av vårt partnererbjudande till företag för säsongen 2018/2019. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för just ert företag.

Klicka här för en överblick över vårt erbjudande.

Kontakta oss

Välkommen att stödja HK Varberg, stort som litet, bredd eller elit. Vi har ett paket som passar just Ert företag.

Kontakt:
Hasse Karlsson, sponsoransvarig
mobil: 073-5181523
email: hans@hkvarberg.se

Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md webp.net gifmaker
Md socialamedier
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub